Nachtwezens

Sander Terbruggen Dichter Sander Terbruggen is de initiatiefnemer van het project. Hij schrijft alle teksten en draagt deze ook voor als frontman van de band. Samen met gitarist Jeroen Kuiper is hij artistiek leider van Nachtwezens. Hij publiceerde onder meer in de literaire tijdschriften Lava en de Brakke Hond en de bloemlezingen 'Vriendschap' (uitgeverij Maarten Muntinga), 'Woef Tjielp Knor' (uitgeverij Maarten Muntinga) en 'Kastanjegedichten' (uitgeverij Passage).

Jeroen Kuiper Gitarist Jeroen Kuiper schrijft vrijwel alle muziek voor Nachtwezens en is samen met dichter Sander Terbruggen artistiek leider. Hij speelde eerder onder meer in Vamos (finale Grote Prijs, Appelpop), Second Rocker Me, J. Perkin (o.a. op Lowlands), Zea en Zoppo.

Bas van Uden Bas van Uden speelt basgitaar in Nachtwezens. Hij timmert als gitarist echter ook stevig aan de weg met zijn band Man Made Ivory. Eerdere bands: Barnyard en Pineapple Flush. Met de laats genoemde band schopte hij het tot in de finale van de Grote Prijs.

Martijn Biesheuvel Martijn Biesheuvel is de onvermoeibare drummer van Nachtwezens. Hij speelde eerder in Garlic, Substance en Fools Fatal (onder andere op Appelpop).

Jeroen Post Jeroen Post speelt toetsen in Nachtwezens en bedient overige elektronica zoals de sampler.